Hilda Eriksson

2012-12-30
22:09:27

UggRugg

Tumblr_mfmahaskyx1rjle25o1_500_large
Hej där! Jag har aldrig riktigt fattat grejen med Uggs, och gör fortfarande inte. Men här om dagen gick mina kängor sönder och jag var tvungen att snabbt införskaffa mig något varmt. Så ett par svarta uggs fick de bli. Jag har vikt mig för Uggsmodet. Hahaha. Typ ett år efter men ändå^^
 
Nu ligger jag på mitt golv och chillar, ibland får jag för mig att sängen är för mjuk. Och hoppar då ner på golvet. De är faktiskt riktigt komfortabelt haha. Håller på och mäter lite jeans som ska sys in och lyssnar på musik. Imorgon är de sista dagen på detta år. 
 
Hah ska man kanske göra en sån här:

Hur har ditt 2012 varit? De har varit underbart och hemskt. Men mest underbart. 

Största misstaget iår? Ohoj. Att jag inte spenderat tillräckligt med tid åt mina vänner. 

Tror du att år 2013 kommer blir bättre? De blir svårt att toppa de som varit underbart, men jag hoppas de. 

Blev du kär i år? Hopplöst.

Vad är din största framgång 2012? Att jag kommit i så pass bra form att jag orkar springa dryga milen, att jag  slutat äta chips, godis och dricka läsk och på så sätt blivit en nyttigare människa:) 

Vem har du umgåts med mest? Ebba&Bobbo

Bästa minnet från 2012: De har inte varit än. De kommer klockan 24.00 imorgon. 

Har du haft ett förhållande under 2012? Nej. Haha jag HAR ett.

Är det något du saknade år 2012 och vill ha 2013? Jag har saknat solen. De är sant. 

Vad önskar du att du gjort mer 2012? Träffat bästis. 

Vad önskar du att du gjort mindre? Mått dåligt

Största musikaliska upptäckten? Åååh mig sjääälv! Jag är så musikaliskt begåvad att jag skulle kunna ta över   världen! Not. De är nog faktiskt att mina vänner sjunger så bra som dom gör! 

Vad fick dig att må bra? Jag måste säga min pojkvän. Han får mig alltid att må bra.Och de är den bästa egenskap någon kan besitta.

Vem saknade du? Solen! Var sjutton har solen varit de här året!?

De bästa nya människorna du träffade? Amen. Jag är lite osocial så jag har väl inte dirket träffat några nya människorx) 

Vad vill du säga till dig själv inför 2013:  Fan. Hilda. Du e kung. Du överlevde jordens undergång. Vad värre kan 2013 komma upp med.

 

Aaaa nu har jag gjort den. Nu ska jag nog ta och göra mig redo för att krypa till kojs. God natt:)

2012-12-30
15:49:09

Snart är de nytt år

Tumblr_mfs4ldjhqh1s1lujqo1_400_large
God Eftermiddag! Vaknade runt 10 idag, sent för att vara mig! Drog ut på en 40minuters powerpuls över isen. De var halt som satan, men jag lyckades att hålla mig uppe. Sen drog jag och mamma på storäventyr till Ica Maxi. YaY. De var mitt äventyr för den här dagen de. 
 
30-12-12_-_1_large
Haha söt! Jag la ut en bild på min katt och #cat under bilden på instagram. Fick några likes tro de eller ej haha. (Min katt är uppenbarligen inte så ful;) Jag tröck på några av personerna som likeat bilden, å typ alla var KattCreeps! De finns människor på instagram som bara lägger ut bilder på sina katter! Iförda olika udda klädesplagg! Creepy! Haha. Typiska kattkvinnor...Haha. Näj. Men så ni vet så är inte jag ett KattCreep. Jag har bara lagt ut typ 3 bilder på min katt. Och dom hade typ. 4034023 bilder eller nått. Inte för att jag på nått sätt dömmer folk som gillar katter. Nej. De är bara de att jag är allergisk mot dom. Tror jag. Asso Katterna. Inte människorna. Haha. SKummy. 
 
 
 
2012-12-29
22:03:22

Suck

Alltså. De är säkerligen inte bara jag som sett den sista Twilight-filmen. Men är de bara jag som reagerar på att alla kvinnors ben är så förbenat smala. Och desseutom sjukt långa! Benen bara måste vara redigerade! För ingen av skådespelarna har sådär smala ben på några andra bilder utanför filmen. Och Elizabeth Reaser, "Esme" är ju ett par barre, och är i väldigt bra form, men hennes ben är långt ifrån trovärdiga i filmen. "Alice" och "Bella" har båda smala ben i verkligheten men de ser ändå inte normalt ut. Jag undrar verkligen om dom har redigerat de, och varför man då valt att göra de i en film som så många unga kvinnor ser på. De är lite knasigt. 
Men va vet jag. Alla kvinliga skådespelare kanske fick för sig att börja med Gi metoden under inspelningen.^^