Hilda Eriksson

2016-02-28
19:15:16

VårkänslorHejhej, kom nyss hem efter tid på gymmet. Ligger nu och smuttar på ett glas juice och funderar på vad jag ska äta till kvällen. 
Annars har jag faktiskt inte gjort mycket idag, sytt lite, målat och prommenerat. 
Vårkänslorna är hos mig och jag hoppas hoppas hoppas att det är slut med kyla och tråkigheter nu. Såg några blad från Gullvivorna idag och fick lite hopp, dem borde veta bättre än att ploppa upp innan vintern är över. 
2016-02-27
22:59:58

Be mine 💕
Hej på er! 
Denna dag har jag tränat lite men annars mest tagit det lugnt. 
Var ensam hemma så här nu på kvällen vilket är lite läskigt tycker jag. Jag är ju medveten om att folk strosat omkring på vår gård förr om nätterna. 
Fy bubblan. 
Var in till mormor ett tag och tittade på gamla fotografier men sedan blev jag så trött att jag gäspade ikapp med mig själv. 

Jag vill verkligen ha en sån här liten underbar hund som jag kan mysa med vid tillfällen som dessa. Och alla andra dagar med dessutom. Tänk vad roligt, en egen liten kompis. Han skulle få sova i mitt rum i en liten hundsäng i hörnet framför sängen så att vi kunde se varandra. Jag har bestämt mig att önska mig en liten till studentpresent haha, det lät ej positivt när jag klargjorde detta för familjen men annars tänker jag minsann skaffa mig en i smyg och ha hemma hos mitt hjärta. 

Nu ligger jag i sängen, med delar av familjen återkomna så nu kan jag släcka och sova utan att vara orolig. 
2016-02-26
23:59:45

Date nightHej! 
På måndag är det ett helt halvår sedan Simon och jag blev "ett vi" 
Eftersom att jag går i skolan så firade vi detta lite ikväll med bio och mat på Pinchos. Vi var faktiskt väldigt besvikna på Pinchos, hela en timme fick vi vänta på vår mat efter att vi beställt den. 
Vi pratade om att gå men precis då plingade det till om att maten var färdig att hämtas. Älsklingen tog två öl och sedan delade vi på en underligt knallblå drink som var god. Jag satt och åt isbitarna med skeden och lade ifrån mig skeden en minut och sedan kom en anställd och tog den haha. 
Simon ba Hallå kan vi få tillbaka skeden? Vi var inte klara med den? 
Killen tittade på oss som att vi var två små knäppa barn och sa vääldigt övertydligt  "Ni har ingen mat kvar" 
Jag ba....Jag gillar att äta is...:/ 
Haha. 
Hur som helst hade vi en trevlig kväll, nu ligger hjärtat och sussar så nu ska jag minsann släcka och sova jag med. God natt:)