Hilda Eriksson

2013-09-29
10:45:12

Avatar

Jag kom på igår att jag måste vara rent av efter. Jag hade aldrig sett Avatar innan dess. Så jag och prinsen kröp ner i soffan och tittade på den igår. Först var jag skeptisk och tyckte att den nog inte var en film för mig. Men när den kom igång så var jag helt fast. Jag grät och grät för jag blev så tagen. Det tar verkligen på en att se när andra blir av med de dom håller kärt och sina hem pågrund av att andra tycker att dom har mera rätt att vara där. Det är ju faktiskt så i verkligheten på vissa ställen i världen. Det är hemskt. Ingen har rätten att ta ifrån någon sitt hem. 
 
Det var faktiskt ett tag sen som jag såg en så bra film. Haha. Som sagt, jag är lite efter. Jag älskar miljön som avatarera lever i. Jag skulle vilja åka dit på weekend-semester, till nått säkert område såklart (man vill ju inte dö av värsta noshörningen typ) Gha..jag älskar att se på film. Det är som att man hoppar in i en helt ny värld och bara skiter i sitt eget ett tag. Dock tycker jag att det är så tråkigt när man tar in Ipads och annat hitec, då förstörs liksom hela känslan. Trots all teknik i Avatar, så tycker jag att filmen verkligen var bra. Om ni inte heller sett den (förmodar att alla har det) så tycker jag att du ska se den. 
2013-09-26
17:20:07

Ojoj

Ojoj, jag har helt glömt bort att jag har er att skriva till. Förlåt mig. Gulligt att ni tittat in ändå<3
Utöver skolan har jag i helgen som varit firat min prins och min 1,5 års dag. Men förutom det så har jag mest suttit med näsan i matteboken inför provet som var den här veckan. Nästa vecka så har jag spanskaprov, suck. Skolan. Apropå, imorgon har jag orienteringsexamen från 9-12.. Jag skulle inte påstå att jag är taggad för att vara ute i minusgraderna för att springa runt som en yr höna och leta efter stämplar...
 
Jag och mamma var nyss ute på en höst-isch promenad för att njuta av solen som visade sig idag. Jag hoppas att den visar upp sin bästa sida imorgon för min skull. Nu ska jag fortsätta mina tappra försök till att vara flitig.
 
 
2013-09-17
19:33:08

Tisdag

Hej där! Denna dag började med sjukdom. När jag vaknade upp denna morgon kände jag mig lite som döden själv. Trots det så ville jag verkligen inte missa skolan så här tidigt på terminen, så jag pallrade mig iväg ändå. Det var väl sådär, men jag trivs bättre i min nya klass måste jag säga. Från och med att jag kom hem har jag bara pluggat, det är visst inte bättre än så på gymnasiet. Man kommer hem 5 och pluggar till 7. Sen chillar man och tittar lite halvhjärtat på idol innan man går och lägger sig i tristess. Nåväl. Imorgon ska jag i alla fall till min prins och mysa. Det är något jag har längtat efter hela dagen.
 
Nu så ska jag sluta plugga och ta en uppfriskande dusch innan jag tittar på idol, jag hoppas såklart på att vakna upp i bättre skick imorgon. Jag hoppas att ni inte blir smittade av alla nya baciller som finns i skolorna. Adjö!;)