Hilda Eriksson

2016-03-31
22:48:44

2 dagar denna dagHej! 
Jag är typ osäker på om denna dag har varit två dagar för den har verkligen varit låååång. Steg upp klockan 6 och satte mig och målade en stund. Sedan frostade jag av mormors frys, det tog ju bara fyra jäkla timmar... Galet. 
Satt med hårtork å värmde å höll på men icke då. 
Efter det in till stan för klippning, kort blev det. Men det blev fräscht. Det var nästan ett år sedan jag senast klippte mig så håret var slitet. 
Tiden går så väldans fort..! 
Sedan träning och sedan träff med bästa Ebbi som jag saknat. 
Vi strosade omkring på stan eftersom att det var tjejkväll och rabatter. Köpte ett par solbrillor för 60kr haha. Slog på stort. 
Nu ska jag äntligen få sova! 

2016-03-31
10:23:31

Lammisar


Har ni någonsin sett något så otroligt sött som detta leende lilla lamm? 

Är så väldigt glad att mina vänner har fårisar som får små lamm nu på till början av våren. 
Hur underbara är inte dessa små varelser? Denna lilla skrutt är född idag och är en av tre små trillingar. Hon är inte riktigt ren än därav den gula färgen på framdelen av kroppen.  Men uppe på huvudet är det mjukt och lockigt. 
Vi vågade inte gå in och störa dessa små som kom idag så vi satte oss bredvid vid ett lamm som var 4 dagar. 
Hon var så tam och lät mig gosa med henne och var så lugn. Hon bara låg och njöt när jag kliade henne under hakan och så somnade hon. 

Häftigt att dessa kan stå upp, visserligen relativt rangligt men, efter knappa 20 minuter efter födsel! 
Vi människor tar ju nästan år på oss att lära oss att ens sitta haha. 

Jag fick ingen fin bild på svartisen som ligger bakom på bilden, han är hur fin som helst, ser ut som en omvänd liten panda. 
Får i all ära men läskiga är dom när dom växer upp, dom bäar och har sig å pufflar. Jag håller mig helst till de små jag. 
2016-03-30
22:10:18

🌸🌸🌸


Påsken är väl typ över men är typ småkär i det söta kanintemat på snap. 

Hejhej! 
Är hemma igen efter ett mysigt dygn hos Simon. I ärlighetens namn gör vi oftast inte ett skit när vi ses, ser på våra gemensamma serier, spelar brädspel eller så skrattar jag åt allt som Simon gör. 
Jag önskar ibland att ni visste hur underbart rolig han kan vara vissa stunder, helt utan att han menar det. 
Idag skrattade jag åt honom så mycket att jag fick ont i magen haha. Befarar att något inte står helt rätt till hos mannen min. Eller vad ska man kalla honom? Man kan väl inte kalla en blivande 23åring för pojke? 
Klurigt det där när dom befinner sig mittemellan... 

Hur som helst, mer än att göra ingenting så har jag gymmat, jag körde intervaller och tredubblade min vanliga strecka så då kände jag mig lite stolt. 
Träffade en mycket saknad vän som numera studerar i Lund, vi pratade ikapp och gosade med deras nya små lamm. Det får bli mer om dom i ett annat inlägg haha. 
Nu på kvällen har jag ätit yougurt (jättegod nu smak i laktosfria hyllan, jordgubb och fläder!) och målat med mina akvarellfärger.  Förr tecknade jag nästan bara i blyertsch så det är roligt när hjärnan helt plötsligt fattar tycke för något helt annat. 
Men nu så önskar jag er en God natt för jag ska minsann sova. Sover vid 21 vaknar 06, livets rytm är i oskynk med resterande. Men jag intalar mig att övriga världen är tidsrubbade och att man borde starta dagarna tidigare. Jag är ju hungrig vid 06!