Hilda Eriksson

2013-12-31
09:42:03

2013


Hahaha! Igår läste jag min egen blogg på grund av all tristess. Och herregud va konstig jag var förra året! Jag verkade dö var och varannan dag och återuppstod tydligen igen lika ofta. Att träna var mitt liv och TVD min drog. 

Nu har jag inte tränat sen i sommras och orkar inte längre springa den där dryga milen utan får ont i bröstet av 500 meter. TVD är visserligen ännu min drog. (Love it) Gud så mycket som har förändrats det här året. Jag kan bara undra vad 2014 har att erbjuda. 

Även denna nyårsafton kommer jag att spendera med min prins. Det finns inget bättre sätt att spendera tiden än med honom. Jag är ingen partymänniska, jag ser ner på alkohol eftersom jag har sett vad den kan göra. Så istället för att gå på nån dum tonårsfest där allt handlar om vem som kan strula med flest och bli fullast, ska vi fira med prinsens kungliga familj och deras vänner och barn. Hoppas att ni alla får en bra dag!

2013-12-30
18:50:03

Vacker bild ⬇️


Jag måste säga att trots att detta är så vackert är jag glad att snön håller sig borta. Den kan få komma när dagarna blir ljusare och soltimmarna fler. Det är ju trots allt lite mysigt. 

Förutom att beundra det fina vädret isag har jag spelat NFS, tittat på TvD och haft anfall av värsta magondan. Den kom från ingenstans och stannade på vänster sida i nån timme. F👊😡👎 that.


2013-12-30
11:17:53

Tråkig info

 
I bristen på idéer kör jag en sån här i år igen

Hur har ditt 2013 varit?

B.r.a för det mesta. Dock har jag kämpat en hel del mer än vad jag brukar göra annars. Att leva The life of Hilda är inte alltid så glamoröst som jag skulle önska. 

Vad är din största framgång 2013?

Nördigt nog måste jag säga att jag är riktigt stolt över att jag på ett halvår, denna tid på gymnaiset lyckats höja mitt kassa betyg i naturkunskap till ett B.

Vad spenderade du mest pengar på?

Jag lade mest pengar på en ny dator. Som ja sedan aldrig använde. Suck. Men den har fått vandra vidare i familjen nu så han är nyttig nu. 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?

Oh, jag byter ju favoritlåt nästintill varje vecka, men troligtvis I see fire för den har blivit nästintill magisk. 

Vem har du umgåtts med mest?

Min prins<3

Har du haft ett förhållande under 2013?

Japp, det är helt otroligt vad jag älskar den killen<3

Vart reste du under 2013?

Tyskland, Frankrike och Italien, sen passerade vi igenom flera länder på vägen. Sen har jag varit i fjällen, som jag redan sagt tidigare. 

Vem saknade du? 

Ingen alls faktiskt, jag har alla jag behöver. Självklart saknade jag min gamla klass som helhet efter att vi slutat nian. 

De bästa nya människorna du träffade?

Min nya klass då kanske? Har inte träffat så mycket nya människor.