Hilda Eriksson

2013-10-28
11:59:08

LOV-E

Hej hej. Den här veckan har jag höstlov så nu sitter jag här hemma hos prinsen och latar mig vid datorn. Skönt, efter den veckan som var ändå. Jag tror att hemska historiaprovet gick ganska bra trots allt. Under lovet ska jag bara vara och kanske plugga lite på et och annat. Bara för att. Den 7 November ska jag på Talang med prinsen och hans familj. Det kommer säkert att bli jättekul. Jag har aldrig varit på något liknande förut så det blir nog bra. Nu ska vi ta en liten höstpromenad, vi hörs när vi hörs. 
2013-10-24
17:25:33

Torsdag

Suck Suck för den här dagen. Suck suck för alla torsdagar tror jag. Jag vaknar alltid upp och tror att det är fredag. Idag har jag bara haft två urtråkiga lektioner av Hållbart Samhällsbyggade. Suck. Hade jag velat göra ett hus hade jag faktiskt valt bygg. Efter det hade jag engelska. Den här dagen har alltså varit ganska värdelös. + att jag alltid är så fruktansvärt trött på torsdagar. Jag slutar 14.25 men ändå faller jag näst intill ihop när jag kommer innanför dörren. Vilket inte passar sig idag, för jag har prov i historia imorgon. Blä. Blä. Blä. Därför har jag nu setat å glott på tv-serier. Tycker ändå att jag var ganska duktig som pluggade på skiten från kl 17-22 i tisdags. Lite grann borde ha fastnat tycker jag. 
 
Men, det är inte bara hemskheter som händer imorgon, det är ju faktiskt fredag. Så min lilla prins ska hem till mig. Vi ska se på TVD och PLL! (Wihi!) Längtar! Och på lördag så ska jag återigen fira min systers födelsedag. Denna gång hoppas jag att det blir lite roligare. Ha det fint i helgen! 
2013-10-17
19:11:11

Ibland är världen trevlig

 
Jag tyckte personligen att detta var lite lustigt. Maxi är roliga dom ibland. Tyvär så äter ju inte jag choklad men för alla andra tjejer som gör det så är det en trevlig omtanke:) Förövrigt sitter jag och låter mina naglar torka. Gha. Det blev inge fancy-stuff idag inte, jag fixar dom imorgon istället. Jag ångrar att jag tog bort det gamla, vet inte ens varför jag gjorde det?  Har målat tre olika designer men ingen blev bra. Så nu är jag nog hög på allt aceton.  Tunga grejer det där vet ni. 
 
Jag har köpt mig en liten finfin höstblomma jag. I mitt huvud såg det så fint ut med en fin blomma i mitt rum, på mitt svarta bord och allt. Men mja. Nu inser jag väl kanske mina brister. Men den är fin iallafall<3 Och vattnas ska den knappt göras heller. Passar mig utmärkt faktiskt. Imorgon är det fredag, (wihio) 
 
Idag hade jag en intressant reflektion med mig själv på toan. Den handlade om när en brödskiva övergår till en macka. Jag överlade sen med min familj och vi kom fram till att allt som krävdes var lite smör. Men enligt mig så behövs det pålägg för att det ska bli en smörgås. En brödbit med smör tycker inte jag är en smörgås? Det är mer en macka. Invecklat. Men det är enligt mig faktiskt skillnad. Vad tycker ni?