Hilda Eriksson

2015-02-28
08:19:58

Oj oj


Ungefär så här har min morgon sett ut. Jag vaknade och gick på toa sen fick jag yrsel och kryp i kroppen så pappa fick hämta mig liggandes på toagolvet. Fem minuter senare låg jag på köksgolvet. Men jag hade ingen feber så jag vet inte varför det bidde såhär. 
Det blir till att äta och ligga ner hela morgonen iallafall, tummen upp på det åtminsone.  
2015-02-27
23:45:46

Nytt på G


Hej! 
Idag var jag lite krasslig och har varit hemma från skolan, vilket inte gjorde så mycket eftersom att jag var nästintill lektionslös. Så under dagen har jag legat i soffan och studerat lite naturkunskap, tittat på skidor och hejjat på Sverige som tog silver. Pappa och jag har fixat en hel del med min garderob också, så imorgon blir den nog klar för användning. Det ska bli så skönt att stoppa in alla kläder som ligger på golvet och i vardagsrummet. Och för att inte tala om att rensa ut all skit som funnits i min bokhylla som också fick ta vägen ut genom dörren. 
Nu ligger min Prins och sussar här bredvid så nu ska jag nog krama lite på honom och sova jag med. God natt bloggisen! 
2015-02-27
23:09:54

Forever21 London 2015Inne på Forever 21 blev jag faktiskt väldigt besviken, jag trodde att det skulle vara en superbra affär med massa grejer för mig! Men den affären jag hamnade på hade mest hipsterstuk på sina kläder och inte alls några fina vardagsklänningar som jag sett förut på hemsidan. Men två toppar med lite party hittade jag iallafall.