Hilda Eriksson

2013-03-31
20:29:12

King Bed Breakfast

Här ligger jag i min nya king bed och äter frukost ( Ja, jag äter frukost två gånger om dagen ) Jag är verkligen super lycklig över min nya säng. Jag behövde verkligen en ny. Min förra säng var 85x180cm vilket är liite smått för mig och min nästintill 2metersPojkvän. Dom senaste månaderna har jag sovit på själva madrassen 20cm över golvet, det känns lite skumt att ligga så pass högt som jag faktiskt gör nu. Jag antar att jag vänjer mig. Härligt! zzzzZ

2013-03-31
19:30:00

🍄

Har ni sett Caroline Winbergs hy? Jag kan verkligen inte förstå att hon är Victoria Secret modell med de där ansiktet sorry. Hon ser lite ut som en flugsvamp eller nått.

2013-03-31
18:27:03

Top Model

Idag vaknade jag hyfsat tidigt ( med tanke på att vi vred fram klockan sen så var de inte så tidigt trots allt ) Jag låg kvar i sängen och glodde på Top Model På förmiddagen tittade mina farföräldrar förbi för en liten fika. När dom åkt hämtade vi upp Elvis och vi drog till F&s och tränade nån timme. Nu ligger jag i sängen igen och glor på Top Model, igen. Haha jag tycker egentligen att de är så himla patetiskt och ytligt men The Fab Jonas Hallberg är "To die for!" haha! Ni får en lagom ful bild på mig i dagens brillerZ! Kram!