Hilda Eriksson

2014-06-30
23:00:22

Vill ha värme


Hej på er! 
Idag var det jobb som gällde för min del. Det är alltid lika jobbigt att vakna på måndagen men snart är jag fri! Jag har nästan glömt att jag har sommarlov.
Jag hoppas verkligen att vädret bättrar sig till min ledighet så att jag kan använda alla mina nya sommarkläder! 
2014-06-29
23:32:28

Söndagen


Hej på er! 
Imorse vaknade jag hos min Prins, åt frukost och kollade på serier innan jag begav mig hemåt. Väl hemma stod mina  grannar och min familj i vägkorsningen med piknikfilt och allt för att invänta några traktorer. Bonde tänker ni nu, men det var faktiskt roligt att se hur alla gamla fina traktorer åkte i ett lång långt led.  
Efter den enorma händelsen(extrem överdrift) sprang jag en bit och tränade lite innan jag åt lunch klockan 17.00! Väldigt sent. Förövrigt har jag roat mig med att fota, skriva lite och jag har även börjat se om 90210. 
Imorgon blir det tidig morgon och jobb för min del. Det är inte rätt att jag, yngst i familjen är den enda som tvingas upp imorgon.  Ack ack..

2014-06-29
19:30:42

Sommar

Hej! Här är mitt bidrag till Veckorevyn/ Ellos blogswardstävlingen! Om ni inte redan är med finns tävlingen här http://www.veckorevyn.com/blogawards/Tavla-och-vinn-presentkort-med-din-basta-sommaroutfit
Jag hittade tävlingen idag så jag hade inte heller mycket tid! Man vinner hur som helst ett presentkort på 750kr. Även fast jag aldrig handlat på Ellos tänkte jag att det kunde vara lite roligt och jag kan ju alltid ge bort det till någon jag tycker om.