Hilda Eriksson

2014-01-30
19:22:23

Master


Hej! Idag är jag catmaster. Min lilla katt får inte vara i mitt rum eftersom att jag är allegisk. Så när hon försökte smyga in lite olagligt sa jag åt henne " Nej, vänd om, gå ut" Och det var precis vad hon gjorde! Hon tittar in lite då och då för att titta till mig tror jag. Hihi. 

Den här bilden här ovan är så himla söt! 
Tänk att jag och min prins var ungefär så små när vi möttes för första gången. 
Pluttigt;) Nu ska jag fräscha upp mig lite och sedan plugga. Suck. Vi läser två böcker i olika ämnen, på olika språk på samma gång. Kommunikation. Inte en stark sida i skolan. Nåväl! Jag ska leva vidare på hoppet om att morgondagen blir bättre än den här dagen:) 
2014-01-29
20:08:48

Överstökat


Hej på er! Idag höll jag mitt tal! Gud det var hemskt..Det var det faktiskt. Men som tur var gick det inte lika hemskt som det var tror jag. 

Nu ligger jag och beundrar tekniken i hörlurar. Det är coolt hur man kan föra ljudet i en liten sladd liksom. Det är mycket bra teknik som man tar för givet faktiskt. 

Förutom det så har jag varit hos prinsen och powernapat. Dock hann jag aldrig somna ordentligt så jag är bara mör nu och vill sova mer. Förövrigt, ha det bra:)

2014-01-28
21:31:23

Fortsätta tala

Idag bjuder jag på min outfit haha;)


Idag hämtade mamma och min syster mig och prinsen efter skolan. Haha dom skulle skjutsa mig till JC:rean. Nu är jag hos prinsen, jag har övat på mitt tal två gånger nu och nu sitter det nog. Jag kunde skriva hela mitt tal med hjälp av mina stödord så det borde gå bra. 
Det enda som spökar är nervositeten. Jag gillar verkligen inte att bli bedömd och uttittad på det där viset. Men, jag vet att det värsta som kan hända är att jag stammar lite. Dock, har mina skavsår från tandställningen, som varit borta ett par dagar kommit tillbaka. Lagom till att jag ska tala i 5 min. Nåväl. Nu ska vi spela kort:)