Hilda Eriksson

2016-08-29
10:01:24

Sista sommardagarna

I helgen var jag på torget med mina vänner på någon festivalliknande händelse. Det var rätt kul, men det roligaste och samtidigt äckligaste var helt klart när en annan vän plötsligt blåste upp kinderna och sekunder därefter sprutade det ut ur kinderna....fyfan.
Den vännen fick tyvärr inte stanna länge haha! Men vi andra stannade och hade det ganska trevligt faktiskt:)

2016-08-24
21:53:32

Årets sista dopp

Hej!
Denna dag har varit en bra dag, känns underbart att få säga så.
På förmiddagen ringde Adrien och ville prata om viktigheter som han uttryckte de. Haha!
Vid två var jag klar hos Britta och tog bussen till Uppsala för att köpa present åt min lilla kusin. Som fyller hela 16 år! När hände detta? Ungen har ju för sjutton börjat gymnasiet nu.
Och nu har vi inte samma klädstorlek längre heller, nej nu har han storlek s på herrkläder... Ack och fy.

Efter det blev det ett härligt kvällsdopp med Kalle och Kalle. Jag tyckte för nästintill första gången i mitt liv inte att det var kallt i vattnet, det var riktigt skönt.
Jag simmade lite och insåg sedan att det inte var smart med min förkylning. Dog lite. Men jag klarade mig från att drunkna.
På bryggan bredvid satt muslimska män och kvinnor med burka och allt vad det var. Slår vad om att dom fick sig en riktigt chock när jag bytte om, tappade toppen och stod där på bryggan bredvid. Oups.

2016-08-20
16:47:23

Vilopause

Hejhej!
Jag vaknade upp med en förkylning som spontant bestämt sig för att slå till...
Nu ligger jag och tar igen mig lite efter all dagens städning, som förövrigt inte är klar ännu. Jag har en så stökig familj alltså, förstår inte hur jag lyckades bli så annorlunda. Det ska bli skönt att alltid få ha rent och snyggt i min egen lya sen. Bara en månad kvar nu tills jag flyttar.
Om jag längtar? Jaaaa.

Imorgon kommer släkten och vänner hit för att fira mig som fyller 19. Idag är min sista dag som 18åring och det känns skönt, jag är redo för att fylla 20. Haha.
Dock har jag glömt bort den där glädjen i att fylla år, tycker inte alls att det är samma grej längre. Lite tråkigt kanske.