Hilda Eriksson

2016-07-17
20:11:03

Litet kommer det att vara

Hej! I dagens tristess åkte vi för att smygbörja med allt som behövs inhandlas till flytten.
Så jag köpte bland annat detta som ni kan se på bilden. Jag köpte faktiskt nya bestick ändå, Ö&Bs bestick var i ärlighetens namn inte lika bra, och dessa kostade bara 99kr så det blev ett bra pris ändå. Så Ö&B får tillbaka sina billiga bestick...haha jag som var så nöjd!
Det blev tekoppar med kork-underlägg, glas, bestick och en liten ljushållare som jag tänkte ha på toan som matchar med papperskorgen jag eventuellt har valt ut.

Jag har lite smått panik efter att ha pratat med Emelie, som bor i en annan etta i huset. Är rädd att jag inte kommer få plats! Jag vill verkligen, verkligen ta med mig min garderob som jag har här hemma, mina kläder kommer inte att få plats annars. Det finns redan en garderob i lägenheten och i den jag vill kunna hänga undan mina jackor osv för att slippa se de hela dagarna, och jag vill även kunna gömma undan tvättkorgen i den garderoben.

Jag hade planerat att även ta med mig skrivbordet men jag tror dessvärre att jag måste tänka om.. Jag behöver ju ha plats för matbord, soffa och tv-bord, och sen för att inte tala om min "möbel" med massa lådor där jag förvarar typ hela mitt liv.

Emelie sa att hon hade sängen ovanpå sin malmbyrå så att hon kunde förvara saker under sängen också, men det gör jag ju redan😳 Och jag vill inte sova så högt upp för då kommer jag ju ramla ner och dö och då är det ju meningslöst att flytta.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: