Hilda Eriksson

2016-03-30
22:10:18

🌸🌸🌸


Påsken är väl typ över men är typ småkär i det söta kanintemat på snap. 

Hejhej! 
Är hemma igen efter ett mysigt dygn hos Simon. I ärlighetens namn gör vi oftast inte ett skit när vi ses, ser på våra gemensamma serier, spelar brädspel eller så skrattar jag åt allt som Simon gör. 
Jag önskar ibland att ni visste hur underbart rolig han kan vara vissa stunder, helt utan att han menar det. 
Idag skrattade jag åt honom så mycket att jag fick ont i magen haha. Befarar att något inte står helt rätt till hos mannen min. Eller vad ska man kalla honom? Man kan väl inte kalla en blivande 23åring för pojke? 
Klurigt det där när dom befinner sig mittemellan... 

Hur som helst, mer än att göra ingenting så har jag gymmat, jag körde intervaller och tredubblade min vanliga strecka så då kände jag mig lite stolt. 
Träffade en mycket saknad vän som numera studerar i Lund, vi pratade ikapp och gosade med deras nya små lamm. Det får bli mer om dom i ett annat inlägg haha. 
Nu på kvällen har jag ätit yougurt (jättegod nu smak i laktosfria hyllan, jordgubb och fläder!) och målat med mina akvarellfärger.  Förr tecknade jag nästan bara i blyertsch så det är roligt när hjärnan helt plötsligt fattar tycke för något helt annat. 
Men nu så önskar jag er en God natt för jag ska minsann sova. Sover vid 21 vaknar 06, livets rytm är i oskynk med resterande. Men jag intalar mig att övriga världen är tidsrubbade och att man borde starta dagarna tidigare. Jag är ju hungrig vid 06! 


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: